Høyt & Lavt klatrepark på Norway Cups Fun Park

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og åpner nok en gang dørene til Norway Cup Fun Park. Her kan du bryne deg på hinderløype, klatretårn, skateboard, sommer-snowboard, radiostyrte biler og frisbee-golf.

Her vil det også bli oppvisninger fra proffer og konkurranser. Parken er gratis og passer for barn og unge i alle aldre.

Vi har tatt en prat med Ole Kristian Hansejordet, fra Høyt & Lavt, som tar med seg enda flere morsomme aktiviteter til parken vår på årets Norway Cup:

Dere kommer til Norway Cup for andre år på rad – hvordan var det å være med i fjor?

Det vare kjempe gøy! Vi opplevde en stor pågang og folk syntes det var kjempe gøy å klatre. Det å være med på noe av det største som skjer i Norge er jo kjempe morsomt, så vi gleder oss til å komme tilbake.

Jeg synes det er kjempe bra at Norway Cup klarer å kombinere fotball med masse andre morsomme aktiviteter. Det viser at her på Ekebergsletta er det en folkefest. Folk kan komme opp og se på fotball og være aktiv, og selv om de ikke spiller selv så er det rom for å komme hit og gjøre noe gøy sammen med andre.

Er det noe nytt i år?

I Fun Parken har vi med oss et høyt, nytt klatretårn på 5 meter i tillegg til den mobile klatreparken vi hadde med oss i fjor. Så det blir mulighet til å klatre enda høyere og ha det enda mere gøy!

Ønsker dere en alternativ treningsøkt før årets Norway Cup, eller kanskje har dere lyst til å gjøre noe gøy sammen som lag. Høyt & Lavt har klatreparker i Bergen, Bjorli, Bø i Telemark, Hallingdal, Hemsedal, Kristiansand, Lillestrøm, Nedstrand, Oslo, Preikestolen, Trondheim, Trysil, Valsøya og Vestfold. Finn ut mere her: https://hoytlavt.no/

Fun Park holder åpent hver dag fra 10 til 18 og holder til rett ved siden av Ekeberghallen (spisesalen).