Hånes jenter 15 tar turen til Norway Cup i 2019

Hånes J15 hadde en fantastisk tid på årets Norway Cup, og tar derfor turen tilbake til Oslo og Norway Cup sommeren 2019.

Jentene var med på Norway Cup for første gang i år, og trivdes så godt at de valgte å melde seg på igjen til neste års turnering:

– Vi var med på Norway Cup for første gang i år og det var tidenes opplevelse. Jentene ville ikke hjem fra Oslo, og alle var enige om at det var den beste turneringen de noen gang hadde vært på. Derfor meldte vi oss på med en gang påmeldingen åpnet for 2019, sier Marianne Skaar i Hånes IF.

Selv om de ikke gjorde det like bra som de ønsket sportslig legger ikke Marianne skjul på at det sosiale var det viktigste.

– Vi kom på 3.plass i puljen og det ble noen knepne tap. Vi hadde vunnet alle seriekampene i vår, så spillerne ble litt sjokkerte over tapene. Men jentene er revansjesugne, og kommer sterkt tilbake i 2019. Det som var bra med Norway Cup var at det var så mye annet gøy at tapene ikke ble hovedfokus.

For å dekke kostnadene til neste års turnering planlegger laget julefest og lyn lotteri.

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. I 2018 deltok 1900 lag og rundt 30 000 deltagere fra 45 nasjoner. Totalt ble det spilt rundt 5000 kamper under turneringsuken.

Påmeldingen for Norway Cup 2019 er nå åpen. Lag fra hele Norge har så langt meldt seg på til sommerens store happening, i tillegg til flere utenlandske lag fra blant annet Mexico, Skottland og Ghana. Lag som melder seg på tidlig vil få sine ønsker for skole prioritert når disse fordeles.