Glomfjord IL tar for første med lag til Norway Cup

Glomfjord G14 tar turen til Oslo og verdens største fotballturnering, Norway Cup, i sommer og blir dermed første lag fra Glomfjord IL som deltar på Norway Cup.

Laget, som for første gang var på turnering utenfor Meløy Kommune i 2017 da de spilte på Kippermoen i Mosjøen, har jobbet hardt for å komme seg til Norway Cup. De har solgt dopapir, hatt loddsalg og flaskeinnsamling for å tjene nok til at hele laget kunne ta turen til Oslo og samtidig nok til at hele laget får seg en morsom tur til Tusenfryd i løpet av uken.

Hans Arne Christiansen, trener for Glomfjord IL G14, sier: – Ingen av spillerne på laget har vært på Ekebergsletta, og vet ikke hvor stor denne turneringen er. Så det blir garantert livets høydepunkt for disse guttene så langt.

Hans Arne legger ikke skjul på at de har mål om å gjøre det bra sportslig: – Laget har økt trenings-mengden denne vinteren med en ekstra økt i uka, og det sportslige målet er å komme seg til A-sluttspillet. Men hovedmålet vårt er å dra på tur sammen og kose oss noe helt vanvittig.