Fun Park: En (heftig) pause fra fotballen

Trenger du en pause fra fotball, fotballtaktikk og 4-4-2? Da er Fun Park perfekt for deg. Parken inneholder alt fra trampoliner til rullebrettpark, snøbrettkjøring på plastikk og klatrepark.

Se flere bilder fra Fun Park på Norway Cups Facbook-side her

Fun Park er noe nytt på Norway Cup, og barna storkoser seg når Norwaycup.no tar turen innom mandag. Parken ligger mellom Ekeberghallen (mathallen) og hovedveien gjennom Ekebergsletta. Klatreparken er satt opp i samarbeid med Høyt&Lavt-klatrepark. Snøbrettkjøringen på plastikk har fått et eget området i Fun Parken, og heter Burton Riglet Park. Rullebrettparken er levert av Betongpark, og er ikke satt opp kun på grunn av Norway Cup-uken, men står der ellers sånn at barn og ungdom i nærområdet kan bruke parken til vanlig også. Trampolinene er levert av North Trampoline og det er rundt tre, fire trampoliner som barn og unge kan kose seg på.

Hope og Robin er to av de som jobber på Fun Park under Norway Cup. De stortrives!

– Det er veldig mange fine folk vi møter på her. Vi synes selve arrangementet er genialt. Det kommer mange forskjellige barn og ungdommer, og vi tenker det kan være et fint sted for fotballag å avkoble litt av etter harde kamper. Vi er veldig fornøyde i hvert fall, forteller Hope og Robin.

Det er veldig mange besøkende hver dag, som kommer store i puljer.

– Det er absolutt et veldig populært sted. Fun Park er åpent fra klokka tolv til klokka seks, så man rekker å komme innom flere ganger om dagen. Noe annet som også er bra, er at det er åpent for alle, og vi anbefaler det til alle som er mellom to og 18 år gamle, forteller de.

Ingmar (14) var i full sving og skatet på den nye rullebrettparken.

– Jeg har drevet med både BMX og rullebrett i mange år. Jeg søkte faktisk om at det skulle komme en rullebrettpark her på sletta, så det er veldig morsomt at forslaget mitt kom med, sier Ingemar fornøyd.

14-åringen bor i nærheten av Norway Cup, og henger gjerne på Fun Park med vennene sine.

 

En av de nye aktivitetene i Fun Park er også noe som kalles Burton Riglet Park. Der er det altså mulig å stå på snøbrett, om sommeren. Martin er en av de som var der.

– Jeg liker veldig godt Fun Park, det er litt vanskelig, noe av det, men det er mye gøy her. Jeg synes det er morsomst å stå på snowboard her, men jeg liker best å hoppe på trampoline, sier han.

Martin forteller også at det er deilig å kunne slappe av i Fun Park etter fotballkamper. Han spiller nemlig fotball på Nordstrand.

Se flere bilder fra Fun Park på Norway Cups Facbook-side her

 

 

Tekst: Sigurd Goffèng-Bjerke og Jon Eldholm
Foto: Bjørn Aslak Dallmann

Tips oss: ncredaksjonen@gmail.com