Fra Melodi Grand Prix til Norway Cup

JOWST tok Norge med storm med låta «Grab the Moment» i 2017 og stakk av med seieren om å representere Norge i Eurovision Song Contest. Nå er han klar for Norway Cups åpningsshow.

Sammen med Aleksander Walmann overbeviste Joakim With Steen (JOWST) det norske folk med sin fremføring i Oslo Spektrum, foran over én million seere.

Etter seieren har JOWST og Aleksander reist Europa rundt, blant annet med opptredener i England, Nederland, Latvia, Israel og til slutt i Ukraina under Eurovision Song Contest (ESC) hvor JOWST tok seg helt til finalen, og opptrådte for over 186 millioner seere fra hele verden. JOWST havnet til slutt på en solid top 10 plassering, og har rundet 11 millioner avspillinger på Spotify med “Grab The Moment”.

JOWST er en ny og meget spennende norsk produsent og artist som er klar til å vise verden hans musikalske univers. Med sin særegne maske og live show, er JOWST en artist som engasjerer og inspirerer både et ungt og voksent publikum. Dette blir nok et supert show for våre deltagere!