FotballProgresjon Norge og Bækkelagets Sportsklub inngår avtale

Bækkelagets Sportsklub tar grep for å utvikle sitt fotballtilbud og har inngått avtale med FotballProgresjon Norge (FPN).

FPN har de siste 10 årene vært en ledende leverandør av privat personlig trening og spillerutvikling, og nå vil barn og unge på Bækkelagets Sportsklubs aktivitetsskole og i fotballgruppen få utnytte av kompetansen FPN tar med seg.

-Vi ser veldig frem til å jobbe tett med FPN og bruke deres kompetanse til å utvikle både fotballsatsningen i klubben og vår aktivitetsskole. Gjennom denne avtalen får vi mulighet til å leie inn instruktører fra FPN og utvikle våre spillere på et høyere nivå. I tillegg vil vi kunne sende et utvalg av spillere gratis på FPNs Super Weekends og benytte seg av FPNs aktiviteter til spesialpris. Og vi tror dette vil bli et supert tilbud til våre medlemmer, sier Tony Isaksen, Generalsekretær i Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup.

FPN som vil være tilstede under årets Norway Cup legger ikke skjul på at de gleder seg til å samarbeide med Bækkelagets Sportsklub.

-Alle i FotballProgresjon Norge ser frem til å inngå en avtale med en klubb av det kalibret som Bækkelagets Sportsklub har. I startfasen vil vi i FPN bidra med sin kompetanse til Bækkelagets Sportsklubs aktivitetsskole og spillerutvikling blant unge spillere. Vi vil også sammen arrangere ulike arrangementer, som de svært populære FPN|SuperWeekends og FPN|NextLevel Football Schools som vil ha plasser for både Bækkelagets Sportsklubs medlemmer og andre fotballspillere, sier Dan Whymark, Business & Operations Director

Dan legger til at avtalen har et stort potensiale.

-Dette prosjektet har et stort potensiale utover den originale avtalen, og vi ser frem til å vokse sammen med Bækkelagets Sportsklub og etablere begges posisjon som ledere i det norske fotball landskapet.

For spørsmål om avtalen kontakt fotball@bsknc.no og merk med FPN tydelig.