Fortsatt mulig å vinne et miljøstipend på 15 000!

Skal du på Norway Cup i 2018? Nå har du muligheten til å vinne et stipend på 15 000 kr ved å delta i vår førjuls-strandryddekonkurranse!

Norway Cup fortsetter sitt fokus på livet under vann og marin forsøpling, og har derfor satt i gang en liten førjuls-strandryddekonkurranse! Ta med laget ditt og rydd en strand nå i høst og bli den heldige vinneren av et miljøstipend på kr.15.000! Vinnerlaget trekkes 20.november og kan dermed allerede nå betale halvparten av deltakeravgiften til Norway Cup 2018.

I årets turnering vant 4 lag hvert sitt miljøstipend: Bokn IL G14 gikk av med den gjeve førsteprisen i 2017-turneringa på hele 30 000 kr for sin flotte strandrydding – og innkasserte velfortjent seier fra Generalsekretær Tony Isaksen og vår konferansier Markus Bailey under vårt store Miljøshow på cupen. Norway Cup ønsker at deltagende lag kan rydde strender hele året og vil kåre enda flere vinnere av miljøstiphttps://youtu.be/qyvTAU7jRMoend under neste års turnering.

Ta utfordringen om å rydde en strand – eller elv! – i ditt lokalmiljø allerede nå før jul. Alle deltagende lag er med i trekningen – vær med og ta vare på havet, og rydd en strand i dag!

Last ned strandrydde-skjemaet som må fylles ut for å være med i konkurransen.