Erna Solberg arrangerte nettmøte med bærekraftsballen!

Onsdag 9.12. ble det arrangert et digitalt skolemøte med FNs bærekraftmål som tema – med mange kjente og profilerte personer, og Norway Cup-ballen som midtpunkt.

Stastminister Erna Solberg inviterte 15o skoleklasser til nasjonalt nettmøte, for å få innspill rundt bærekraftsmålene og hvordan vi som nasjon skal kunne oppnå disse. For å skape ekstra blest, inviterte hun Norway Cup – ambassadørene Marcus & Martinius, Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup, Barne-Tv favoritt Victor Sotberg, samt triksekonge og Norway Cup-kompis Tobias Becs.

Alle deltakerne synes det var kjempestas å kunne «treffe» mange ungdommer nå i pandemi-tiden, og kunne fortelle om hva som blir viktig å ta tak i fremover for en bedre verden. Eventet ble avsluttet med triksing utenfor stasministerens kontor, der b.l.a Erna Solberg fikk vist frem skjulte trikse-egenskaper.

 

Tobias Becs viste hvorfor han er en av de beste «trickserne» i verden. (foto: Martin Andersson)

 

Marcus og Martinius er begge habile fotballspillere som har deltatt i flere Norway Cup. Trickse kan de også svært godt! (foto: Martin Andersson)

 

«This is my house» – Erna Solberg imponerte samtlige av de fremmøtte med ulike fotball-tricks. (foto: Martin Andersson)

 

«Kan du dette da Nikolai?» (foto: Martin Andersson)

 

(foto: Martin Andersson)