Emilie Adams er klar for Norway Cups åpningsshow!

Foto: Pernille Sandberg

Emilie Adams joiner en lang rekke fantastiske artister og inntar scene under Norway Cups åpningsshow 28 juli!

Norske Adams, som ble kjent for norsk publikum under tv-programmet The Stream, slapp sin debut singel «Aliens» tidligere i år.

«Å skape musikk er en positiv prosess, selv om musikken min kommer fra et mørkt sted». For Emilie Adams er tekst og musikk en måte å være ærlig, å si det hun ellers ikke får sagt: «Musikk og melodi er viktig. Men tekstene er viktigere. Viktigst.» sier hun «Tekstene mine er personlige, og jeg bruker dem for å formidle opplevelser, følelser og tanker.»

Musikalske referansepunkter er det Emilie Adams kaller mørkt-elektronisk, som Banks og Lorde, samt alternativ og pop som for eksempel MØ, Lana del Rey og Coldplay. Og det å få samarbeide med låtskrivere og produsenter som har mer erfaring, eller bare utfordrer henne til å tenke anneledes, er til inspirasjon. 

I året som har gått har Emilie jobbet med, blant annet, Theo Kylin (Veronica Maggio), Linnea Södahl (Zara Larsson, Tinie Tempah), MAD FUN (Matoma, KREAM, Kygo) and TOTAL APE (Maroon 5, NEIKED) og Skinny Days (Julie Bergan, Astrid S, Gabrielle ).