Danset for fosterhjemssaken

Fusion Crew holdt onsdag en danseoppvisning på hovedscenen for å fronte fosterhjemssaken.

Danseduoen Fusion Crew, kjent fra Norske Talenter, var tydelig populære blant de fremmøtte på Ekebergsletta. Med vanvittig koordinasjon og fantastiske bevegelser og trinn imponerte de stort og høstet enorm applaus. Gutta tok seg også tid til å fortelle publikum hvilken stor ære de syns det er at de fikk lov til å bidra og fronte fosterhjemssaken på Norway Cup. De snakket varmt om saken og kunne blant annet fortelle at det bare i 2016 er behov for ett tusen nye fosterhjem i Norge.

IMG_0505 IMG_0510

Etter danseoppvisningen fikk publikum testet fosterhjemskunnskapene sine med en quiz holdt av Bufetat. Vinneren stakk av med billetter til Cupfinalen 2016, og det var stor interesse for quizen. De nesten to hundre deltakere fikk brynet seg på spørsmål som hva som kreves for å bli fosterhjem, hvilket land det kommer flest mindreårige flyktninger fra og hvilken aldersgruppe som har størst behov for fosterhjem. En vellykket quiz som tydelig skapte stor interesse hos publikum.

Ønsker du mer informasjon om det å bli fosterhjem kan du besøke Bufetat som har stand på Ekebergsletta eller https://www.bufdir.no/

 

Tekst/foto: Lina Mellem Enoksen