Bli med på vår strandrydde konkurranse!

Har laget ditt lyst til å vinne 15 000 til deres Norway Cup deltagelse? Kanskje har dere en strand i deres nærområde som trenger litt rydding? Da kan dere være med i vår strandrydde konkurranse!

Hvert år havner over 10 millioner tonn plast i havet. 80 prosent av dette stammer fra søppel på land. Marin forsøpling er et enormt problem for livet i havet og fører til at:

  • 1 million sjøfugl, ca. 100 000 marine pattedyr, og et ukjent antall andre dyr og fisk skades eller dør unødvendig hvert år

Vi i Norway Cup ønsker å gjøre noe med dette og vil ha dere med på laget! Vi oppfordrer alle våre deltagere til å rydde en strand i deres nærområde. Alle som deltar er med i konkurransen og kan vinne kr 15 000. Vi trekker 4 lag som hver vil vinne hvert sitt miljøstipend til Norway Cup-deltagelse.

 Før ryddeaksjonen:

Etter ryddeaksjonen:

  • Finn frem Norway Cup sitt skjema for strandryddekonkurransen og meld inn hvor mye dere har funnet fra de 12 ulike søppelkategoriene.
  • Beskriv hvorfor deres fotballag bør vinne Norway Cup miljøstipend á 15.000 kroner.
  • Fant dere noe spennende? Rapportér med bilde om dere finner noe som er utenlandsk. Max tre gjenstander. Dette blir material til en utstilling under Norway Cup.

 Info om strandrydding og registreringsskjema