Bli frivillig på Norway Cup

LIKER DU Å MØTE MANGE NYE MENNESKER, ER DU POSITIV, OG LIKER DU UTFORDRINGER?

DA ER DU RETT PERSON FOR OSS.

Vi søker etter deg som har lyst til å bidra under Norway Cup 2018. Turneringen starter opp lørdag 28. juli og slutter lørdag 4. august. Vi ønsker velkommen til alle som har bidratt under Norway Cup tidligere og til alle som ønsker å bidra til at Norway Cup 2018 blir et uforglemmelig minne for våre over 30.000 deltakere..

HVORFOR VÆRE FRIVILLIG?

Ved å jobbe med Norway Cup får du komme under huden på verdens største fotballturnering for barn og ungdom. Du får møte mange nye mennesker og kan delta på veldig mange ulike oppgaver. Du skaper nye relasjoner, bygger nettverk og får mange nye venner, samtidig som du får med deg nye og gode erfaringer. Å være en del av verdens største fotballturnering gir verdifull kompetanse. Norway Cup er helt avhengige av de mange frivillige som stiller opp, for å klare å gjennomføre en topp turnering, derfor er nettopp du veldig verdifull for oss.

Som frivillig funksjonær for Norway Cup får du:

  • 1-2 t-skjorter, merket crew
  • Gratis transport med t-bane, trikk, og buss rundt i Oslo.
  • Gratis inngang til de fleste av Oslos museer.
  • Tilgang til andre aktiviteter som alle de andre deltakerne kan bruke.
  • Gratis alle måltider mens du jobber.
  • Brus/Drikke pr. skift man jobber.
  • Attest etter endt jobb, viss man ønsker.

Under finner du mer informasjon om de ulike oppgavene vi trenger hjelp til under arrangementet. Vi trenger hjelp fra lørdag 29. juli til og med lørdag 5. august. Vi har ulike oppgaver fra 07.00 til nattvakter som er ferdig langt over midnatt. Det er begrenset med plasser på mange av våre oppgaver, så vil du sikre deg en spesiell oppgave bør du være tidlig ute.

Har du spørsmål om oppgavene kan disse stilles til trond@hellerud.net

Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med trond@hellerud.net eller meld deg på HER. 

OPPGAVER SOM FRIVILLIG

Her finner du en oversikt over de ulike oppgavene vi trenger hjelp til under Norway Cup.

Noen av oppgavene er kun en dag eller et skift mens noen oppgaver foregår hver dag gjennom hele Norway Cup uken.

Du kan velge hvilken dag(er) og hvilke skift du vil jobbe, dette får du tilgang til inne i vår frivillighetsportal, etter at du har meldt deg inn og blitt registrert av oss.

VAKTHOLD

Dette er en jobb gjennom hele uken, vi trenger nattvakter som starter opp kl. 20.00 og holder på til det er blitt rolig på sletta.

Vi trenger vakter til vårt diskotek på Ekebergsletta.

Vi trenger vakthold til vårt åpningsshow lørdag 28. juli.

Vi trenger vakter under vårt finalespill fredag 3. august og lørdag 4. august.

Alt vakthold blir organisert av profesjonelle ledere, og her kan mange jobbe sammen i grupper.

PARKERING

Liker du å være ute? Da passer denne jobben for deg. Vi bemanner ulike parkeringsplasser på Ekebergsletta og sørger for at trafikken flytter under turneringen.

BESPISNING

Liker du å treffe mange mennesker og jobbe i team?  Vi bespiser 12.000 mennesker 2 ganger daglig i Ekeberghallen, Norges største kafeteria i uke 31.  Lunsj og middag skal serveres og til rette legges for våre gjester. Masse ulike oppgaver under begge måltidene.

SALG

Har du et salgstalent?  Vi bemanner mange salgsboder rundt omkring på Ekebergsletta. Her kommer du i kontakt med publikum og spillere. Alle vil ha is, brus, pølser m.m.

DOMMER SEKRETERIAT

Mange oppgaver rundt våre dommere, vi skal sørge for service og tilrettelegging for ca. 350 dommere.

TEKNISK

Alle kamper skal spilles, alle spørsmål om kamper, tider, resultater, baner og mye, mye mere må besvares. Hvilke lag spiller hvor? Når skal lag spille? Hvor kommer lag fra, land, by? Hektiske og morsomme dager i teknisk avdeling.