Bergan og Bailey klar for Norway Cup

«Vi er veldig stolte av at både Julie Bergan og Markus Bailey er klare for vårt åpningsshow 30. juli», sier generalsekretær i Norway Cup, Tony Isaksen. «Vi tror Julie Bergan, med sin kraftfulle og særegne stemme, som hun kombinerer med en enorm mengde sjarm, vil bli et kjempepopulært innslag på showet!»

«At Markus Bailey har valgt å takke ja til å være programleder for showet er som en drøm som går i oppfyllelse. Han er, til tross for sin unge alder, en erfaren programleder som vi er helt sikre på vil lede publikum gjennom showet med stor innlevelse og mye energi. Vi gleder oss til å se han i aksjon på Ekebergsletta.»

Norway Cup arrangerer sitt åpningsshow 30. juli på Ekebergsletta og det er forventet 10-15.000 tilskuere på arrangementet. Showet vil også bli sendt i opptak på TV 2 Zebra / TV 2 30 og 31. juli. I tillegg til Julie Bergan og Markus Bailey, har Norway Cup allerede sluppet Marcus & Martinus av artistene som skal opptre på årets åpningsshow.

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. I år er det deltakerrekord med til sammen 2200 påmeldte lag, hvorav rundt 450 lag spiller på den nye 3v3 turneringen for 6-10 åringer.

Markus Bailey startet tv-karrieren i barne-tv på NRK, og har siden vært deltaker i «Mitt dansecrew», backstage-reporter i «The Voice» og programleder i «Idol».

Julie Bergan, Norges store, nye popyndling, ga oss i fjor høst superhiten «All Hours».  Bangeren holdt seg på Spotifys Top 50 i 18 uker og er en av de ti mest spilte låtene på radio i Norge og i Danmark. Nå er hun aktuell med den splitter nye singelen, «Arigato». «Arigato» følger opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It», som til sammen har streamet godt over 15 millioner ganger, og dermed gått både platina og gull her til lands. «Arigato» har nå for andre uke på rad vært nr. 1 på Spotify’s Norway Top 50. Tidligere i år ble hun i tillegg invitert med på turnéen til hitmaskinen Jess Glynne, en turné som tok henne på en rundtur i halve Europa til stormende jubel og utsolgte hus over hele linja.