Alfaz Del Pi kommer til Norway Cup for 3. gang

Alfaz Del Pi kommer til Norway Cup for 3. gang – her deler Marit Gjelsten, Tove og Odd Thorstensen deres erfaringer 

Det er 3. Gang vi kommer!

Og hvordan har vi greid dette? Fra kriserammede Spania til Norway Cup med et fotball-lag

Jo, det skal jeg fortelle! Hvor vi bor ligger den nest største kolonien av nordmenn i Verden. Og er det noe nordmenn kan så er det å gå sammen om en sak. Alle har deltatt aktivt, og vist god, norsk dugnadsånd. Vi har til og med hatt gleden av en gratisopptreden av selveste Jenny Jenssen for fulle hus på Alfaz del Sol. Spanjolene på sin side har bidratt med det beste de kan – deres kjøkken. I løpet av et helt år har det vært fester med nydelige, hjemmelagde retter, både salt og søtt. Det har vært loddtrekning og fotballkamper, og vi har solgt plass på treningstrøya til sponsorer!

Det gutta gleder seg mest til er fotballkampene. De er alle ivrige spillere, og føler at nå skal de representere Spania! I sin liga hjemme har de blitt seriemestere for tredje året på rad.

Alle har hørt om Norway Cup, og de gleder seg til å oppleve det flerkulturelle miljøet.

For barna er dette et eventyr som blir til virkelighet. Husk på at bare noen få har vært ute og reist før, nesten ingen har vært i fly før, og nå skal de til Norge! Det eneste de vet om Norge er at Vikingene kommer derifra, og at vi har noe som heter troll! 17. Mai kjenner de til, fordi det feires hvert år med tog i gatene i Alfaz del Pi. Og så har de hørt at jentene er veldig vakre!!!!

Formann i Den Norske Klubben Costa Blanca, Arne Flaten med skjerf og caps fra fotballklubben. På festen på Klubben mottok laget en generøs gave på 15.000,- NOK fra et av medlemmene!

En varm takk til hele det norske miljøet på Costa Blanca. Uten dere hadde vi ikke kommet oss til Norway Cup!