Hos oss får alle spilletid

Velkommen til Elkjøps opplevelsessenter på Ekeberg flerbrukshall med sine 800 kvm! Hos oss kan vi tilby herlige opplevelser innen gaming, VR, matlaging, foto og TV-opplevelser, konkurranser, premier, Kahoot og FIFA-turneringer.

Vi har gledet oss enormt til å igjen være en del av Norway Cup etter pandemien, hvor vi kan være med å kombinere barn og unge sine interesser for sport, elektronikk og teknologi. Vi ønsker å være en pause mellom kampene for både store og små, og gi absolutt alle muligheten til å oppleve hva dagens teknologi har å by på.

Vi vet også fra vårt arbeid med digitalt utenforskap at det ikke er en selvfølge for alle å ha tilgang til teknologi, og vi ønsker derfor bruke denne arenaen til å inkludere alle i vårt messeområde som er gratis. Alle skal få spilletid på vårt opplevelsessenter!

 

Ikke alle kamper skjer på fotballbanen

Vi er også gjennom året stolte samarbeidspartnere med Barnekreftforeningen og Fotballtrøyefredag som igjen sparkes i gang 5. mai 2023. Vi minner om den kommende merkedagen under vår tilstedeværelse, da vi vet at det er en drøm for mange barn og en dag score et mål for laget sitt under Norway Cup. Det målet skal vi bidra til at skjer!

Les mer om arbeidet her.

Team Zone

Vil du ta med laget ditt for å slappe av eller gi en peptalk før en kamp? Dere er velkomne til vår Team Zone hvor dere kan hygge dere sammen med snacks og drikke, samt ta en pause i våre store zaccosekker.  

Hva skjer hos oss: 

  • Vi samarbeider med leverandører som Lenovo, SONY, Jabra og Samsung, Xplora, Nintendo, Playstation.
  • Hver dag har vi Kahoot med fotball som tema kl. 12:00
  • Hver dag har vi FIFA turnering kl. 14:15
  • Marita «Musarita» kommer tirsdag 2. august og kjører livestream på sin Twitch-kanal fra Elkjøphallen 
  • Vi får besøk av Nyhrox torsdag 4. august, som er en av verdens mest kjente Fortnite-spillere og Endretta som er i verdenstoppen.

 

Lyst til å komme? Møt oss på Ekeberg flerbrukshall ved Simensbråten. 
Åpningstider hver dag mandag til lørdag fra 10:00 – 17:00 og inngang er gratis.

Vi sees!